Seinäjoen kuninkuusravien lauantain ja perjantain lähtölistat ovat pääkilpailujen avausmatkoja vaille valmiit ja löytyvät Heppa-järjestelmästä. Parvelan Retu esiintyy kuninkuusraviyleisölle heti perjantaina.

Petri Laineelta tulee tähti kummallekin päivälle: Siirin Valtsu lauantain Pikkuprinssiin ja Parvelan Retu perjantain Pohjolan 6-vuotispokaaliin. Viimeksi Siirin Valtsu joutui jättämään Kaustisen Pikkupelimannin pienen vaivaantumisen takia väliin, mutta nyt kaikki on taas hyvin.

”Jalkojen hoitamisen jälkeen sille jouduttiin antamaan itse asiassa viiden vuorokauden kortisonikuuri, kun se ajaessa vähän köhähteli, mutta sen jälkeen se ei ole yskinyt. Ja hyvältä se tuntui, vaikkei ole kesällä paljon treenattu, kun eilen käytiin Teivossa. On se niin erikoinen hevonen”, Petri Laine ihastelee.

Pikkuprinssiin Siirin Valtsu starttaa radalta 6, Pikkupelimannin sankari Vieskoff radalta 8.

Parvelan Retu juoksee tänä lauantaina Joensuussa ja vain kuusi päivää myöhemmin Seinäjoella. Se ei valmentajaa huoleta.

”Helppoahan se siihen verrattuna on, että pitäisi juosta kuninkuuskilvassa kolme kertaa kahdessa päivässä. Se on niin kova kisa, että siihen ei viitsitty nuorella hevosella lähteä. Sitä voi ajaa vielä monta kertaa, mutta 6-vuotislähtöjä vain tänä vuonna.”

Pohjolan 6-vuotispokaalissa vastaan asettuu kaksi ruotsalaishevosta, Guli Roy ja B.W.Rune, mutta kovista, kuusinumeroisista voittosummista huolimatta nekään eivät Petri Lainetta pelota.

”Itse asiassa Retun kanssa ei huoleta kohdata oikein ketään hevosta, oli se taas Porissa niin valtavan hyvä.”

Linkki kuninkuusraviperjantain lähtölistoihin Heppa-järjestelmässä

Linkki kuninkuusravilauantain lähtölistoihin Heppa-järjestelmässä