Soihdut helottivat illalla pienessä 1 200 asukkaan Halsuan kunnan ainoassa liikenneympyrässä komeasti, kun Rose’s Tara voitti syyskuussa Villinmiehen Tammakilpailun. Nyt tamman kausi jatkuu torstaina Jyväskylässä.

Villinmiehen Tammakilpailun voittaja Rose’s Tara on tuorein nimi Timo Salmelan valmennustallin hyvien tammojen luettelossa. Tallin, jossa Timo Salmela valmentaa hevosia yhdessä veljensä Pekka Salmelan kanssa. Onko käsissä nyt tähänastisista paras, sitä vaatimaton valmentaja ei suoraan myönnä, mutta lupaavalta näyttää.

Kaustislaisesta huoltamosta on muodostunut paikallisen hevosväen kohtaamispaikka, jonka kahvion pöydissä on päätetty monenlaisista asioista. Kasvattajakruunun välierissä jatkuva Rose’s Taran tarina on yksi niitä.

Lue lisää keskiviikkolehdestä, jossa kerromme myös hullunkuristen nimisten hevoskimppojen taustoista – mitä kätkee taakseen esimerkiksi Toto65-menestyjä Krampusin omistajatiimin nimi, Team Tuhmat Pojat?

Keskiviikkolehden Äänessä-palstalla Riitta Väisänen, ajankohtaisuutisissa asiaa Vermon johdon uusiutumisesta ja katsaus Forssan ja Kuopion radanhoitoon. Tsekkaa myös, mitä lehti vihjaa illaksi Toto65:een.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digiversiona.