Liike on lääke. Näin katsoo Koverin omistajavalmentaja Pasi Impola, joka kertoo, että heillä valjastetaan kilpailukuntoiset hevoset ajolle joka toinen päivä.

Pasi Impola muistetaan menestyneistä suomenhevosistaan, kuten Pauskerin kriterium-voitosta 2007. Nyt raahelaisvalmentaja on tehnyt tuloa jo kahdeksan kertaa tällä kaudella voittaneen Koverin kera. Ja matka jatkuu torstaina Oulussa.

”Meillä aika säännöllisesti treenataan näillä, jotka ovat kilpailukunnossa. Ei niillä paljon sadepäiviä pidetä”, sanoo Impola.

Keskiviikkolehti perkaa Killerin lauantairavien suurkilpailutapahtumat ja alkuravien kolarin, ennakoi valtuuskunnan kokousta ja ensi vuoden Superlauantaiden aikatauluja, kertoo miten 27-vuotias Nipe Joyride reagoi Jukka Lahtisen pitkästä aikaa nähtyään, vihjaa ravit keskiviikosta lauantaihin, tutustuttaa tuoreeseen Akkain ajon voittajaan Milla Markkaseen, päästää ääneen eläinlääkäri Katja Hautalan ja kysyy, miksi kansallinen poninäyttely ja ponikuninkuusravit järjestetään ensi vuonna päällekkäin?

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digituotteena.