Lauantaina Kuopion ja Turun raviradoilla järjestetty historian ensimmäinen Superlauantai veti T-peleihin enemmän pelaajia kuin kesän kuninkuusravit.

”Veikkauksen näkökulmasta Superlauantaita voidaan verrata pelikatteen, liikevaihdon ja digitaalisen kanavan pelaajamäärän osalta tärkeydeltään, mittakaavaltaan ja tulokseltaan viime vuosien kuninkuusraveihin. Ponnistus oli iso meille, raviradoille ja sidosryhmille. Tuntuu tosi hyvältä, että siinä myös onnistuttiin meidän näkökulmastamme huikealla tavalla, peli kiinnosti. Tästä on hyvä jatkaa töitä eteenpäin”, Veikkauksen muuttuvakertoimisen vedonlyönnin tuoteryhmäpäällikkö Juha Ahjolinna sanoo.

Superlauantain toton kokonaisliikevaihto oli 1 680 812 euroa. Liikevaihto oli 2,2 prosenttia alhaisempi kuin Rovaniemen kuninkuusraveissa, mutta suurempikatteisen pelin kasvusta johtuen Superlauantain pelikate oli 102 000 euroa suurempi.

”Erityisen ilahduttavaa oli se, että lauantaina saavutettiin toton historian suurin T-pelien pelaajamäärä. Verrattuna vuoden 2018 kuninkuusraveihin T-pelien pelaajamäärä kasvoi 27 prosenttia. Myös yhteenlaskettu totopelien pelaajamäärä oli selvästi suurempi kuin vuonna 2018 keskimäärin”, Ahjolinna iloitsee.