Keskiviikon Hevosurheilussa palataan menneen viikonlopun tunnelmiin ja fiilistellään tulevaa.

Lauantaina Lappeenrannassa Villinmiehen Tammakilpailussa ennakkosuosikit pääsivät parrasvaloihin, kun sekä Pekka Korven Mascate Match että Tapio Perttusen Suven Sametti olivat kumpikin lähdöissään aivan omaa luokkaansa.

”Jäi niin paljon varaa, että odotukset ovat kyllä jatkon suhteen todella positiiviset”, Perttunen kehui suojattiaan kilpailun päätteeksi.

Mutta miten Pekka Korpi kuvailee ilmiömäistä ajokkiaan?

Katseet käännetään myös tulevaan lauantaihin. Silloin luvassa on jälleen äärimmäisen kiinnostava ravipäivä, kun maamme parhaat kolmevuotiaat lämminveriset ja nelivuotiaat kylmäveriset ravaavat areenalle kriteriumfinaalissa Teivossa.

Lämminveristen finaalissa radalta neljä starttaa kotiradan Stonecapes Thor, ohjaksissaan Olli Koivunen. Tuija Irrin valmentama ja Jonna Irrin hoitama ori on pitkänlinjan hevosperheen ensimmäinen kriteriumfinalisti, ja tunnelma taustajoukoissa on korkealla.

”Hilkulla on ollut monta kertaa, mutta nyt päästään ensimmäistä kertaa oikeasti mukaan. Se on jo saavutus itsessään, josta voi olla tosi fiiliksissä”, liki kolmikymmenvuotisen uran ravivalmentajana tehnyt Tuija Irri iloitsee.

Mikä lahjakkaassa hevosessa aikoinaan herätti Irrien kiinnostuksen? Miten Jonna Irri kuvailee vilkasluontoista hoidokkiaan, ja mitä hoitotoimenpidettä hevonen erityisesti rakastaa? Millaisin odotuksin arvostettuun ikäluokkakilpailuun lauantaina lähdetään?

Ajankohtaisuutisissa selvitetään, millaiset ovat koronan vaikutukset ensi viikolla alkavaan Amerikan hevoshuutokauppaviikkoon, ja Teivon toimitusjohtaja Päivi Lehtonen kertoo puolestaan, miten kriteriumjärjestelyt ovat koronarajoitusten puitteissa sujuneet. Lisäksi Hippoksen tuore toimitusjohtaja Sami Kauhanen kommentoi ensi vuoden kilpailupäivien järjestämistä.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digituotteena.

Lehden tilauksiin sisältyy digilehti, jonka voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.