Eilen suvereenisti suurmestariksi tykittänyt Regent Zet alias Sepe on saanut käyskennellä tarhassa koko perjantaipäivän.

“Se on niin helppohoitoinen, että se palauttelee kävellessä itse itsensä. Se on perso vihreälle, joten annoin sen eteen kunnon kasan ruohoa, kun ennen kisaa sitä piti säännöstellä”, Minna Kauhanen sanoo.

Hän myöntää, ettei välttämättä uskonut hevosen yltävän voittoon asti, vaan Poriin ajeltiin Hollolasta lähinnä menee miten menee -mentaliteetilla.

”Ensimmäinen tuhat finaalissa oli kauhean kova ja Porin loppusuora pitkä, joten ei auttanut kiljua ennen kuin voittaja vahvistettiin ämyreistä.”

Magnatin Anne Oksanen oli ostanut Sepelle kympin voittajaa. Sehän repesi täysin ja multa oli loppua henki, kun se roikkui kaulassa”, Minna nauraa.

Pelaajille Regent Zetin näytös oli yllätys, sillä voittajakerroin kipusi yli yhdentoista.

“Onhan se Sepe semmoinen pelaajien kammotus, ja ymmärrän sen hyvin. Tosi ikäväähän se on tippua 76:sta sillä, ja niitä lähtöjä me sen kanssa juostaan. Mutta mikään ei ole niin varmaa kuin epävarma, ei Sepen pään sisälle pääse millään. Tällä kertaa se meni tosi hienosti ja vahvannäköisesti.”