Svensk Uppfödningslöpningissä saatiin suomalaisvoitto. Konepalvelu Erkco Oy:n omistama 2-vuotias Islay Mist Sisu taisteli urheasti ja piti jättivoittoon Peter Ingvesin ajamana. Per Nordström on voittajan valmentaja.

Ingves ajoi Beer Summitin tyttären päättäväisesti johtopaikalle. Kovan avauksen jälkeen avauskierros mentiin 15,2-vauhtia. Mellby Jinx (Ready Cash) eteni rinnalle, ja maalisuoralla käytiin tiukka taistelu voitosta. Islay Mist Sisu julistettiin voittajaksi maalikameran tutkimisen jälkeen. Voittoaika oli 14,3a/1640m.

Nordströmin valmennettavat vievät ison nipun kruunuja. Islay Mist Sisu voitti, Felix Orlando oli kolmas ja Nordströmin oma ajokki Good Vibes viides. “Aivan upea kokonaispanos. Good Vibes ei pystynyt alussa vastaamaan Islay Mist Sisulle. Sisärata oli hieman pehmeämpi, ja tuuli oli kova. Islay Mist Sisu on aina ollut mallioppilas. Sen kanssa kaikki on sujunut hyvin ja nousujohteisesti. Tämä oli sille kauden päätösstartti. Palaamme radoille ensi vuonna”, Nordström kertoi.