Keskiviikon Hevosurheilu kurkistaa voittoja ahkerasti latoneen larsilaisen Novan Voiton arkeen. Entä millainen hevonen on Lappeen Villinmiehen Tammakilpailun karsinnoissa sädehtinyt N.P. Liitotähti?

Torstaina Seinäjoella Toto5-avauskohteessa juokseva Novan Voitto on voittanut yhtä lukuun ottamatta kaikki kilpailunsa. Kokenut valmentaja Veli-Erkki Paavola arvioi, että kyseessä on kiltti, nöyrä ja iloinen poika.

Lue keskiviikon lehdestä, miksi valmentaja suositteli omistajalle hevosen säilyttämistä, vaikka vastoinkäymisiäkin on yhteiselle matkalle mahtunut.

N.P. Liitotähti teki kenties parhaan juoksunsa sopivasti Villinmiehen Tammakilpailun karsinnoissa. Keskiviikkolehdessä Miika Tenhunen antaa analyysinsä suomenhevosten Tammakilpailun tärppihevosesta.

Kotimainen kiekkokausi on avattu ja raviliigavarsa Mascate Match tähyilee mahdollisesti tänä vuonna jo starttiin. Nuori lupaus on vetänyt runsaasti väkeä Vermoon. Hevosen valmentaja Pekka Korpi on odottavalla kannalla.

Raportit raviviikon varrelta värikästä Pohjoismaiden mestaruutta unohtamatta mukana keskiviikon lukupaketissa, kuten vihjeanalyysit keskiviikosta lauantaihin.

Hevosurheilu palvelee sekä digi- että printtiversiona.