Millainen on kuninkuusravien isäntäkaupunki Lahti Riitta Väisäsen silmin? Entä millainen hevonen on kuninkuuskisaan osallistuva Vixen? Hevosurheilun keskiviikkolehti vastaa.

Miten kuninkuusravien isäntäkaupunki Lahti näyttäytyy yli 40 vuotta julkisuuden valokeilassa viihtyneelle Riitta Väisäselle?

Väisäselle Lahden vanha ravirata Monttu tuli tutuksi jo nuorena tyttönä, hän asui vain parin kilometrin päässä ja hevostytön tie vei raviradalle. Ajolupakorttinsa Väisänen ajoi Montulla ja pääsi kaartamaan siellä voittajaesittelyynkin. Entisestä raviradasta on nykyään jäljellä 700 metriä alkuperäistä kaviouraa.

“Kunkkarivieraille on Lahdessa vaikka mitä”, Riitta Väisänen vakuuttaa kaupunkikierroksella.

Keskiviikkolehti tutustuttaa myös ori Vixeniin, joka osallistuu kuninkuuskilpailuun yhtenä suosikeista tai ainakin niiden haastajista. Markus Porokka avaa lukijoille, millainen persoona Vixen on luonteeltaan.

Ajankohtaisuutisissa muistelemme edesmennyttä raviurheilulegenda Pentti Savolaista. Lisäksi kerromme tulevaisuustyöstä – miten asiaa katsoo Suomen Hippoksen puheenjohtaja Juha Rehula?

Hevosurheilun 95-vuotisjuhlavuoden ja 7 oikein -lehden 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi digilehti sisältyy tilauksiin. Kaikki tilaajat saavat sen kaupan päälle. Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa ja lukemaan pääsee kätevästi lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.

Lisää teemasta: Kuninkuusravit