Maija Ala-Vannesluoma on aikanaan valittu Vuoden hevosenhoitajaksi. Tänään hän on kengitysseppä ja Kuukauden henkilö.

Mitä Ala-Vannesluoma oppi Pentti Savolaisella työskennellessään? Mitkä ovat hyvän kengittäjän kaksi tunnusmerkkiä? Entä missä sijaitsee ravihevosten paratiisi? Mitä tarkoittaa CE-F? Ja millainen ravihevonen Ala-Vannesluoma olisi?

Hevosurheilu vastaa näihin ja moniin muihin kysymyksiin, kuten millä Suomen raviradalla ajetaan useimmin ilman kenkiä ja missä kengät jalassa?

Keskiviikkonumero kertoo myös Suomen Cupin voittajasta Raggarista ja kuulee, miksi virkamies innostuu hyppäämään ravikärryille. Jälkimmäiseen vastaamassa maa- ja metsätalousministeriön neuvotteleva virkamies Tapani Sirviö.

Entä millä mielin Ranch Kellyllä lähdetään keskiviikkona Vermoon?

Keskiviikkolehdestä löytyvät sekä uutiset, raportit että vihjepaketit. Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digituotteena.

Hevosurheilun 95-vuotisjuhlavuoden ja 7 oikein -lehden 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi digilehti sisältyy tilauksiin. Kaikki tilaajat saavat sen kaupan päälle. Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa ja lukemaan pääsee kätevästi lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.