Yksi vuoden odotetuimmista lehdistä on ilmestynyt. 64 sivun lukupaketissa pääosaa esittävät A- ja B-lisenssivalmentajien kolmevuotiaat lämminveriset.

Hevosurheilu ylpeänä esittää yhden varmoista kevään merkeistä: Kolmivuotisteeman, johon listasimme kaikki ikäluokan 2016 varsat, jotka ovat valmennuksessa A- tai B-lisenssivalmentajilla.

Miten treenarit arvioivat tulevaisuudenlupauksiaan? Onko suunnitelmia päästä koelähtöön piakkoin vai viipyykö starttaaminen kenties ensi vuoteen? Kantavatko odotukset kriteriumiin tai Tammakriteriumiin asti? Mitkä ovat juuri näiden kolmevuotiaiden erityispiirteitä?

Mukana myös Ruotsissa valmennetut suomalaiskytkyt omaavat kolmevuotiaat.

Lähikuvajutussa Vermon eläkeläinen Antti Serkamo kertoo paitsi elämästään helsinkiläisenä, myös varsojen valmennuksen perusperiaatteista.

Ravit on parasta paikan päällä. Näin linjaa ysikymppinen Frans Mäkinen, joka kiertää raveissa, koska ravit on sosiaalinen tapahtuma. Nokialla asuva Mäkinen kävi ensimmäisen kerran hevoskilpailuissa vuonna 1938.

Lisäksi kerromme Tua Onnelasta, joka on opiskellut Suomessa eläintenkouluttajaksi ja kuuluu rinkiin, joka pitää hevosalan ammattilaisille kursseja positiivisesta vahvistamisesta.

”Koko hevosenkäsittelyn voi pyrkiä tekemään positiivisella vahvisteella, tai sitten sen voi ottaa yhdeksi työkaluksi hevosten käsittelemiseen”, Tua Onnela linjaa.

Ratsastuksessa kerromme muun muassa Ulla Helasuon kuulumiset Karjalohjalta, jossa sijaitsee edelleen Suomen Holstein.

Ajankohtaisuutisissa asiaa Viikin Yliopistolliseen hevossairaalaan hankitusta Suomen ensimmäisestä ähkysimulaattorista, ”Ritskusta”.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digituotteena.

Hevosurheilun 95-vuotisjuhlavuoden ja 7 oikein -lehden 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi digilehti sisältyy tilauksiin. Kaikki tilaajat saavat sen kaupan päälle. Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa ja lukemaan pääsee kätevästi lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.