Toto5-pelin uutta ensi iltaa ryydittää tänään tiistaina peräti 100 000 euron bonus.

Kaikkien ravipelien siirryttyä Fintotolle vuoden 2012 alussa vain Toto65 on säilyttänyt asemansa keskiviikon pääpelinä katkoksitta. Lauantain Toto75-peli muuttui tämän vuoden alussa Toto76:ksi. Toto5-pelin korvasi vuoden 2013 lopulla Toto4, ja nyt palataan uudestaan Toto5-peliin yhden viikonpäivän osalta.

”Toto5-pelistä palattiin Toto4:ään, koska pienpelurit kokivat sen liian vaikeaksi pelata viitenä päivänä viikossa. Voittoja tuli liian harvoin”, Fintoton toimitusjohtaja Pertti Koskenniemi taustoittaa.

Sen jälkeen porukkapelaaminen on kasvattanut kovasti suosiotaan, ja sen kohteena Toto4:ää taas on moitittu liian helpoksi. Täyskäännöstä ei tällä kertaa haluta kuitenkaan tehdä.

”Tiistaista tulee lauantain ja keskiviikon rinnalle viikon kolmas erikoispelipäivä. Jos Toto5 tuntuu liian vaikealta, silloin on mahdollista kokeilla vaikka porukkapelaamista”, Koskenniemi vihjaa.

Teivo satsaa tiistaisin erityisesti pelaajien palveluun.

”Se panostaa vihjeisiin sekä kengitys-, jenkkikärry- ja muun informaation antamiseen, ja muut tiistairadat ottavat toivottavasti Teivosta mallia. Vetovastuu on sillä.”

 

Ylimääräinen kohdelähtö näkyy myös MTV Totalin tiistain lähetyksessä. Sen aloitusaika 19.10 säilyy ennallaan, mutta se päättyy ensi viikosta lähtien vasta kello 21.

”Halusimme selvyyden vuoksi säilyttää saman alkamisajan ja pääpelin sulkeutumisajan kuin muinakin arki-iltoina”, Koskenniemi painottaa.

Tiistai-illan pelimix säilyy näin muuten täysin entisellään. Päivän duo pelataan lähtöihin 6–7 ja Troikka lähtöihin 7 ja 9.

Sanomattakin on selvää, että uudistuksella haetaan kasvua illan pelivaihtoon.

”Tavoitteena on 10–15 prosentin kasvu”, Pertti Koskenniemi ilmoittaa.

Aloite Toto5-pelin ottamisesta takaisin pelitarjontaan tuli keväällä neljä kertaa vuodessa kokoontuvan Hippoksen, Fintoton ja ratojen edustajista koostuvasta ohjausryhmästä.

”Teivo indikoi jo keväisillä palkintokorotuksillaan, että halusi satsata raviensa tasoon ja kehittää toimintaansa. Koska Teivo isännöi useimpia tiistairaveja, tiistai-ilta oli siksi luonteva valinta kolmanneksi erikoispeli-illaksi.”
Ensi tiistaina ilman mitään ehtoja jaettava 100 000 euron bonus antanee Toto5:lle unelmastartin.

”Bonus täytyy valita pelimuodon mukaan niin, että pelaajat saavat siitä merkittävää hyötyä. Voittajapelissä 2000 euroakin voi olla tuntuva bonus, mutta jotta Toto5:lle saadaan kunnolla potkua, täytyy bonuksen olla tätä suuruusluokkaa”, Pertti Koskenniemi perustelee.

”Lunastamattomat voitot ja senttipyöristykset täytyy lainsäädännön mukaan jakaa pelaajille, ja bonuskampanjoita on tulossa loka–marraskuussakin.” (Hevosurheilu 28.8.2015)

Viime hetken prosenttivihjeet Teivoon

Tästä on kyse

Toto5 korvasi Toto4-pelin maanantain, tiistain, torstain, perjantain ja sunnuntain pääpelinä 1.1.2012.

Toto4 palasi kyseisten päivien pääpeliksi 28.10.2013.

Toto5 palaa tiistain pääpeliksi 1.9.2015.