Keskiviikon Toto86-rivi ratkaistaan Solvallassa ja Jägersrossa. Team Melkko & Sorosen Didi Dam on yksi kierroksen suurista suosikeista Solvallassa ajettavassa tammalähdössä. Tallin viikko lähti komeasti käyntiin, kun Webit Justice ja Jennifer voittivat maanantaina Färjestadissa.

Ifa Racingin kasvattama ja omistama Didi Dam on 4-vuotias Donato Hanoverin tytär, joka hakee uransa ensimmäistä voittoa kahdeksannessa kilpailussa. Katja Melkon valmennuksessa on tullut kaksi kakkossijaa.

Jorma Kontion ajama Didi Dam pääsee yksinään lähtemään perusmatkalta. Kun kovin vastustaja Kia Ora on takamatkalla ja vielä takarivissä, niin voittosarakkeeseen voi hyvin ilmestyä ensimmäinen ykkönen.

”Nyt varmaan voisi toivoa keulajuoksua”, Melkko naurahtaa. ”Didi Dam on tullut 4-vuotiaaksi ja saanut lisää voimaa. Se on tullut riskimmäksi myös treenissä. Hevosen otteisiin ollaan oikein tyytyväisiä. Kokeilemme ehkä puolilappuja, jolloin saamme lisää terävyyttä hevoseen ja keulapaikalla juoksemiseen.”

Urheilullinen herkkupala on Toto86-pelin kuudeskohde. Nuncion lähdössä saatetaan nähdä jo tulevia Elitloppet-hevosia, kun Sorbet, Stoletheshow, Milligan’s School, Hazard Boko ja kumppanit kohtaavat.

Toto86-kierros käynnistyy klo 21.30

Tästä Toto-kohteisin: