Åby ja Solvalla toimivat järjestäjäratoina keskiviikon Toto86-kierroksella. Katja Melkon ja Janne Sorosen tallista kilpailee kaksi hevosta Solvallassa. Jennifer Webillä ja Joker Bokolla on hyvät mahdollisuudet menestyä.

Jennifer Web starttaa Toto86-pelin kakkoskohteessa Jorma Kontion ajamana. Nopea tamma sai harmillisesti takarivin lähtöpaikan. ”Jennifer Web olisi nopea auton takaa, ja takarivi on pieni miinus. Pitkään näytti, että pääsisimme tässä 15 hevosen autolähdössä eturiviin, kun lähtöradat menevät voittosummien mukaan, mutta niin ei käynyt. Mailin matka sopii hyvin, ja tamma on ollut tosi hyvä viime starteissa. Meillä on hyvät odotukset, mutta toki tarvitsemme nyt vähän tuuria myös”, Soronen kertoo.

Joker Boko kilpailee neloskohteessa. Se on oppilaiden Guldklockan-osalähtö. Iivari Nurminen istuu Joker Bokon kärryillä. ”Hevonen on tehnyt pitkään hyviä juoksuja, mutta viimeksi se ei ollut ihan yhtä hyvä. Syynä oli liian lyhyt starttiväli. Joker Boko oli hermostunut ja jännittynyt. Se sai vetää vähän henkeä sen kisan jälkeen ja on ollut viime treeneissä taas hyvän tuntuinen. Luokka riittää korkealle, ja vastus näyttää sopivalta. Hevonen on myös ravivarma, Axevallan laukka tuli, kun Jomppe veti korvapallot. Hevoseen tuli ihan liian paljon painetta siitä.”

Toto86-pelin avauskohteessa Åbyssä nähdään Zizou. Vastus on kova, kun takaa iskee Coin Perdu. Thai Ming on yksi Joker Bokon vastustajista. Mats Havulehto ajaa sillä.

Suomalaisten omistamat Daven Port ja Indigo Sisu kamppailevat 100 000 kruunun ykkösestä 3-vuotiaiden Vårfavoriten-lähdössä. Se on Toto86-pelin kuutoskohde.

Bastian juoksee seiskakohteessa. Paluun ohjastustehtäviin tehnyt Peter Ingves ajaa Unit Broddella, jolla juuri Ingves ajoi voiton tammikuussa. Joseph Boko kilpailee päätöskohteessa.

Lue myös Joseph Boko yllätysvalmiina Solvallaan

Solvallan ja Åbyn Toto86-peli käynnistyy keskiviikkona kello 21.30.

Tästä Toto-kohteisiin