TPS:n raviliigavarsa Classmate Match loukkaantui tiistaina tapaturmaisesti. Torstaina “Maisa” operoitiin Teivon hevosklinikalla ja perjantaina tamma palasi valmentajalleen Harri Koivuselle Metsämäkeen.

“Classmate Matchin vuohisluu on murtunut ja siihen on laitettu ruuvit”, kimpanvetäjä Tommy Juuma toteaa.

“Hevonen on kuulemma ollut pirteä leikkauksen jälkeen ja nyt pitää katsoa, mitä jatkossa tapahtuu.”

Tiedotusvastuuta on ottanut myös Turun raviradan hallituksen puheenjohtaja Hannu Nivola, joka kertoo vastaavansa lisäkysymyksiin aiheesta.

“Seuraavaksi Metsämäessä on ravit viikon päästä pitkäperjantaina. Sitä ennen TPS:n raviliigalaisilla on yleinen kokous, missä tehdään esitys jatkon suhteen”, Nivola sanoo.

Omistajia informoidaan sähköpostitse etukäteen. Lopullisen päätöksen Classmate Matchin jatkosta tekee koko Raviliigan ohjausryhmä Metsämäen raviradan esityksen pohjalta.

“Tämä on urheilua ja murtumisia voi sattua vaikka lentopallossa. Harri Koivunen on pahoillaan tapahtuneesta samoin kuin kimpanvetäjä ja koko Metsämäki”, Nivola päättää.

”Erittäin ikävä uutinen. Mekin Hippoksessa odotamme lisätietoja tapahtuneesta ja käsittelemme asian sitten Raviliigan ohjausryhmän kanssa sekä Metsämäen raviradan kanssa. Punnitsemme mahdollisia vaihtoehtoja tilanteessa. Pahoittelut Turun Raviliigan jäsenille, kehityspäällikkö Suvi Louhelainen Hippoksesta toteaa.

Jos TPS:n raviliigavarsalla oli huonoa onnea, niin toiseen suuntaan puhaltelee tuulet HIFK:ssä. Stadilaisjoukkueen Mascate Match on kilpaillut nyt neljästi ja voittanut jokaisella kerralla. Rahaa tilillä on 24 050 euroa, ja moni on jo puhunut superlahjakkuudesta.