Jörgen Westholmilla kävi hyvä arpaonni lähtöratojen valintavuorojen arvonnassa, ja Unique Juni pääsee starttaamaan molemmilla osamatkoille asiallisilta paikoilta.

Kaksieräiseksi palanneen Tammavaltikan avausmatkan lähtöratojen valintavuorot arvotaan. ”Liian hyvän” arpaonnen kääntöpuoli on huono rata toiselle osamatkalle, sillä sille radat valitaan käänteisessä järjestyksessä. Jörgen Westholmin valintavuoro osui sen verran keskelle, että Unique Juni sai sunnuntain arvonnassa kummallekin matkalle asiallisen radan: lyhyelle matkalle kutosen ja keskipitkälle nelosen.

Kuskissakaan ei ole toivomisen varaa. Unique Junia ajaa Forssassa Santtu Raitala.

Vaikka Unique Juni kilpailee Suomessa ensi kertaa, se on tullut suomalaisille tutuksi Stoeliten-lähdöistä ja tammojen EM:istä. Toissa startissaan Unique Juni ravasi Miracle Tilen ja Mellby Freen jälkeen EM-pronssia ajalla 11,3ake. Toissa keväänä Örebrossa Unique Juni iski niin tiukasti yhteen johtaneen Willow Priden kanssa, että kumpikin taipui totosijojen ulkopuolelle.

Nyt Willow Pride starttaa perjantain avausmatkalle radalta 8 ja lauantain kakkosmatkalle radalta 2. Perjantairavien lähtölistat ovat jo valmistuneet ja löytyvät tästä linkistä. Lauantaravien listat valmistunevat lähihetkinä.

Linkki Unique Junin kilpailutietoihin

Tammavaltikan lähtöradat

1. osalähtö, 1640 m

1 Club Nord Elit
2 Piece Of Glory
3 Stonecapes Queila
4 Peanuts
5 Free Me
6 Unique Juni
7 Ice Wine
8 Willow Pride
9 Selene Lune
10 Pica-Pica Oak
11 Her Royal Highness
12 La Cerise

2. osalähtö, 2640 m

1 La Cerise
2 Willow Pride
3 Her Royal Highness
4 Unique Juni
5 Pica-Pica Oak
6 Free Me
7 Stonecapes Queila
8 Piece Of Glory
9 Ice Wine
10 Peanuts
11 Club Nord Elit
12 Selene Lune