Tampereen Teiskossa hevosia valmentavalla Erkki-Pekka Mäkisellä kulkee lujaa uudemman kerran. Keskiviikkolehti avaa laajassa artikkelissaan, mihin Mäkisen luoma filosofia perustuu.

Eepee Mäkinen harrastaa hevosia joka päivä. Siksi hän ajattelee, että ainakaan hevosharrastuksen ei tule olla kurjaa puurtamista. Asiat voi tehdä leppoisasti hyvällä tuulella, mutta kuitenkin jämptisti ja kaikki velvoitteet hevosia kohtaan hoitaen.

”Epäsäännöllinen säännöllisyys”, Mäkinen sanoo. ”Siihen tämä systeemi perustuu.”

Mäkisen menestysvuosi oli 2015, jolloin hän voitti Vermon valmentajaliigan voittojen määrässä mitattuna. Tänä vuonna hän on tuossa tilastossa toisena, ja esimerkiksi kolmevuotias Graceful Swamp ja nelivuotias Vixpress Li ovat lykänneet raviratojen iloista ikiliikkujaa ylöspäin.

Lue juttu E-P:stä kokonaisuudessaan keskiviikon Hevosurheilusta.

Hevosurheilu vieraili Johan Untersteinerin luona Ruotsissa. Hänen talliltaan lauantain Seinäjoki Raceen saapuu kaksikko Pastore BobJ.H. Mannerheim.

Entä miten voi kaikkien kolhujen jälkeen tuplasuurmestari Camri? Jorma Konnu pitää täysin mahdollisena, että perheen silmäterä pääsee aloittamaan yhdeksännen kilpailukautensa iskussa.

Tutustu Hevosurheilun printti- tai digimaailmaan.

Lisää teemasta: Seinäjoki Race 2018