Vermon raviradalla tehtiin nopeasti päätös ajaa kolmen seuraavan viikon ravit ilman yleisöä pelkille kotikatsojille TotoTV:n välityksellä.

Leviämisvaiheen uusissa rajoituksissa kielletään yli 20 hengen kokoontumiset sisätiloissa kolmen viikon ajaksi. Raveissa ulkotilaakin riittää, mutta Vermossa päädyttiin vastuullisesti sulkemaan yleisöalueen portit kyseiseksi ajaksi kokonaan.

Jaksolle osuu kolmet keskiviikkoravit ja yhdet Magic Monday -ravit. Lisäksi perutaan 12.12. Joulumarkkinat, jotka olisi pidetty sisätiloissa.

”Tässä kohtaa tämä oli selkein ratkaisu. Meidän pitää tehdä oma osamme pandemian torjumisessa ja kunnioittaa viranomaisten määräyksiä ja suosituksia”, Vermon kilpailupäällikkö Miika Lähdeniemi perustelee.

”Pääasia on se, että ravikilpailut saadaan järjestää ja jokainen voi nauttia hyvästä urheilusta TV:n ja sosiaalisen median kautta.”

”Tämä ei ole pelkkä kolmen viikon kuuliaisuus, vaan vastuullista toimintaa on ollut jo ennen tätä, ja sitä tarvitaan jatkossakin. Raveissa kilpailijat ja toimihenkilöt ovat ansiokkaasti noudattaneet ohjeistuksia”, Lähdeniemi kiittää.