PowerParkin, Kaustisen ja Seinäjoen raviradat tiedottavat uudesta kilpailusarjasta kylmäverisille ravureille ensi kesänä: Power Truck Cupista.

Tasoitusajona ajettava kilpailusarja on rajattu enintään 8000 euroa voittaneille siten, että tammoille on 20 metrin hyvitys. Osakilpailuissa ykköspalkinto on 1500 euroa ja finaalissa 3000 euroa. Kilpailusarjassa ei ole ennakko- tai osallistumismaksua.

“Jo pelkästään Etelä- ja Keski-Pohjanmaan alueilla on runsaasti sarjaan sopivia hevosia ja haluamme ratojen yhteistyön myötä tarjota uuden ja hiukan erilaisen kilpailusarjan kylmäverisille”, Kaustisen raviradan toiminnanjohtaja Jyri Ahonen sanoo.

Finaaliin pääsee mukaan osakilpailuihin osallistuneista paremmuusjärjestyksessä kahdeksan tammaa ja kahdeksan oritta/ruunaa. Hevosen voittosumma saa olla enintään 8000 euroa siinä osakilpailussa, johon hevonen ensimmäisenä osallistuu, joten sarjaan osallistuminen onnistuu vaikka voittosumma kasvaisikin yli 8000 euron Power Truck Cupin aikana.

Osakilpailut ajetaan PowerParkin juhannusraveissa perjantaina 25.6., Seinäjoella 1.7. ja Kaustisella Festivaali-ravien lauantaina 10.7. Finaali on vuorossa PowerParkin raviradalla Power Truck Show -raveissa 13.8.

“Power Truck Cupin finaali ajetaan, kun meillä PowerParkissa on samaan aikaan Power Truck Show, joka normaalioloissa on kerännyt 30 000 kävijää. Tapahtuma on tuonut myös suuren joukon väkeä raviradan puolelle, ja samaa odotamme jälleen tänä vuonna”, Pekka Lillbacka PowerParkin radalta sanoo.

Lähde: Power Truck Cupin lehdistötiedote 1.3.2021