Sippolan tämän hetken menestyjiä ovat Vakuus ja Viekra, omia kasvatteja toisessa polvessa. Keskiviikon Hevosurheilussa tutustutaan pitkän linjan kuortanelaistallin taustoihin.

Vakuus juoksee lauantaina Seinäjoen Toto76-kierroksella yhtenä suosikeista ja jatkaa maanantaina Killerin Tripla- ja Tuplatonniraveissa. Kotitallinsa ainoana oriina se on tallin pomo.

”Niin kauan nyt ajetaan, kun hevonen pärjää. Yleensä en olekaan talvella ajanut hevosilla kilpaa, mutta nyt on ollut sopivia sarjoja”, Olli Sippola sanoo.

Tutustumme myös Niko Jokelaan, joka kertoo tavoitteistaan ja iän karttumisen myötä rauhoittuneen ohjastajana.

Entä miten parhaiden suomenhevostammojen talvi on sujunut? Lue Saaga S:n, Akaasian, Huimariinan, Virin Camillan ja Norikon kuulumiset.

Suomenhevosten matka kohti Pariisia on alkanut. Hevosurheilu syväluotasi, millaista on kilvanajo Vincennesissä. Ranskan-tuntijat arvioivat, onko talvimeetingin areenalla tavanomaista murtautua vai itääkö ranskalaisessa ajokulttuurissa urheilullisuuden ja esimerkillisyyden siemen.

Keskiviikkonumerossa kurkistetaan myös Hämeen ravigaalaan, tutustutaan kilpapyörän satulasta hevosten valmennukseen vaihtaneeseen Kenneth Danielseniin ja käydään tervehtimässä Triplatonniravien kaksoisvoittajaa Miika Tenhusta.

Tilaa postiluukkuusi kätevästi kestona Hevosurheilu.

Tai osta näköislehti.