Kymenlaakso-ajo, ensi viikonlopun Kavioliiga Grand Prix, amatöörimestari ja projekteja rakastava huippuhevosten hoitaja keskiviikon lehden pääosassa.

Huipputasaiseksi jo ennakkoon uumoiltu Kymenlaakso-ajo tarjosi värikkään taistelun 45 000 euron ensipalkinnosta. Markku Niemisen valmentaman Sahara Peyoten loppuveto oli lopulta liikaa muille. Kaksivuotiaana Kasvattajakruunun voittanutta ruunaa ovat isojen kisojen finaalivoitot tänä vuonna kiertäneet, mutta nyt Sahara Peyote sai ansaitun onnistumisen.

Tutustumme lehdessä tarkemmin myös Sahara Peyoten hoitajaan, Kavioliigan hoitajapörssiä johtavaan Johanna Kyläkoskeen. Mikä Kyläkosken mielestä on ammatin palkitsevin puoli? Miten Apulanta liittyy hänen tulevaisuudensuunnitelmiinsa? Minkälainen hevonen on ensimmäiseen lämminveristen Kavioliiga Grand Prixiin radalta yksi kiihdyttävä Lexus Dream? Keskiviikon Hevosurheilu kertoo tarkemmin.

Lähikuvassa tutustumme myös Mika Seittuun, joka on tuore amatööriohjastajien suomenmestari. 45-vuotias kokkolalainen kahden pienen lapsen isä kengittää päivätyönään ja ajaa siinä sivussa kilpaa noin sata starttia vuodessa.

Keskiviikon lehdestä löydät myös kattavat vihjepaketit loppuviikon raveihin.

Postilakko on pysäyttänyt päiväjakelussa olevat sanoma- ja aikakauslehtien toimitukset. Tämän vuoksi Posti ei jaa myöskään Hevosurheilu- ja 7 Oikein -lehtiä. Hevosurheilu -lehden sivumäärää on laskettu lakon ajaksi. Kattavat lukuartikkelit, kuten Kuukauden hevonen, julkaistaan lakon jälkeisissä lehdissä, joiden sivumäärää vastaavasti nostetaan. ”Näin saamme asiakkaalle kaikki lähilehtiin suunnitellut jutut luettavaksi, vaikka lakosta johtuen pienellä viiveellä”, päätoimittaja Stiina Ikonen kertoo.

Molemmat lehdet voi lakon aikana lukea verkosta vapaasti digilehtinä, ja tilaukset jatkuvat automaattisesti lakon keston verran eteenpäin. Kerromme nettisivuillamme tarkemmin, miten lakko vaikuttaa lehtien toimitukseen.

Digilehden pääset lukemaan täältä.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digituotteena.

Hevosurheilun 95-vuotisjuhlavuoden ja 7 oikein -lehden 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi digilehti sisältyy tilauksiin. Kaikki tilaajat saavat sen kaupan päälle. Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.