Suomi-Venäjä-ottelua voi jännittää ennen ensi keskiviikon ravien alkua Vermo Areenalla.

Suomi pelaa jalkapallon EM-kisaottelun Venäjää vastaan klo 16 alkaen, ja Huuhkajien ottelu on seurattavissa terassikatsomon vieressä olevalta jättiscreeniltä.  Jalkapallojännityksen laannuttua jatketaan Vermon keskiviikkoraveilla klo 18. Ravien aikataulu muuttuu sen verran, että koelähtö ajetaan jo klo 17 Huuhkajien ottelun puoliajalla.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tiedottanut ryhtyvänsä valmistelemaan päätöstä kokoontumisrajoitusten lieventämisestä. Tiedotteen mukaan päätös on määrä julkaista maanantaina 14.6. ja tulla voimaan tiistaina 15.6. Lipunmyynti keskiviikon huipputapahtumaan avataan maanantaina 14.6. päätöksen vahvistuttua.

”Haluamme tarjota etenkin lähialueen ihmisille mahdollisuuden yhteisölliseen EM-kisakatsomoon, johon Vermon terassi ja jättiscreeni sopivat erinomaisesti”, Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä kertoo.

”Samalla on hyvä sauma tuoda lajeja yhteen ja tutustuttaa jalkapallosta kiinnostuneita ihmisiä myös raviurheiluun. Keskiviikkoravit alkavat sopivasti heti ottelun päätyttyä.”

Tapahtumaan on klo 17 saakka ilmainen sisäänpääsy. Siitä eteenpäin pääsymaksu on 8 euroa etukäteen Vermo Shopista tai Vermo Areenan mobiilisovelluksesta ostettuna ja 10 euroa portilta (alennusryhmät 4 ja 5 euroa).

Raveissa ajetaan kymmenen lähtöä, joista suurimmat setelit eli 10 000 euron ykköspalkinto odottavat Tawaststjernan Muistoajon voittajaa.

Lähde: Vermo Areenan tiedote

Linkki Avi:n tiedotteeseen pääkaupunkiseudun kokoontumisrajoitusten lieventämisestä