Kourallinen hiihtofaneja kannusti Iivo Niskasta hänen rajussa puristuksessaan pronssimitalille Seefeldin MM-kilpailussa.

Aiemmin jo aamulla kävi selväksi, että Vermon keskiviikkoillan ravit jouduttiin keliolosuhteiden vuoksi peruuttamaan.

Ravien peruuttaminen näkyi myös kisakatsomonkin osanottajamäärässä – mutta idea saada urheiluiden välillä poikkitaiteellisia tapahtumia raviurheiluun oli mitä parhain.

Raveissa piti juosta mm. Iivo Niskasen ja Ristomatti Hakolan kimpparavuri Talli Hiihtoliiton 4-vuotias ruuna Bismarck Comery Olli Koivusen ajamana. Ravuri on aloittanut uransa tänä vuonna kahdella kilpailulla tilastonumeroin 2019 2: 1-1-0, 17,7ke, 2 000,00 €.

Vermon kilpaiutoimistossa oltiin hereillä heti, kun viikko sitten hiihtäjien hevonen ilmoitettiin raveihin. Silloin tehtiin päätös kisakatsomosta Vermon Ravilla ravintolakatsomoon.

Suunnitelman mukaan kilpailun jälkeen yleisölle olisi esitelty Bismarck Comery ja ilta olisi jatkunut normaalisti Toto64-raveilla, johon Bismarck Comeryn piti myös osallistua.

Myös Veikkaus oli hereillä. Sen suunnitelmissa oli tarjota pelaajille poikkitaiteellista Iivo – Bismarck Comery -vedonlyöntiä, joka sekin jäi nyt torsoksi Vermon ravien peruunnuttua.

Kavionjälkiä Vermon kaviourassa ei ollut keskiviikkona nähtävissä. Ainoat jäljet olivat ratamestari Juha Keskimaunun ja kilpailupäälliköiden Timo Mahlamäen ja Miika Lähdeniemen, jotka kävivät tutkimassa kaviouraa ajatuksissaan saada rata jo mahdollisimman hyvään kuntoon lauantaina kilpailtaviin Toto75-finaaliraveihin. Kuva: Totofoto