“Ilmoittautuneiden määrä on ilahduttava mutta tapahtumaan voi osallistua myös ilman ennakkoilmoittautumista”, Vermon toimitusjohtaja Pia Blom-Johansson muistuttaa heille jotka pohtivat uskaltautuako lauanataina Vermossa järjestettävään sinkkutapahtumaan.

Sinkkutapahtuma on tapahtuma T76-ravien sisällä. Kymmenen euron hintaisella pääsymaksulla osallistuja saa bussikuljetukset, sisäänpääsyn raveihin, käsiohjelman ja lasin kuohuviiniä. Varsinainen sinkkujen kohtaaminen järjestetään Vermon istumakatsomon perällä sijaitsevassa Monté-ravintolassa. Osallistujille on pääsylipun hinnalla luvassa myös huulipuna tai miesten aftershave-tuotteella. Tärkeintä tapahtumassa on kuitenkin mahdollisuus tavata toisia sinkkuja.

”Tavoitteenamme on järjestää alkavana vuonna vähintään yhdet teemaravit kuukaudessa. Ajatus sinkkuraviesta nousi esiin kun mietimme porukalla mahdollisia teemoja”, Vermon toimitusjohtaja Pia Blom-Johansson kertoo.

Blom-Johanssonin mukaan tapahtuma on tarkoitettu kaikille sinkuille. ”Itsellämme on ollut eniten mielessä se että kumppania etsivä hevosväki voisi löytää toisensa, ei yksin ravi-ihmiset vaan myös ratsastuksesta kiinnostuneet. On mukava jos voimme tällä tavalla kivasti sekoittaa ryhmiä ja tarjota ihmisille mahdollisuuden tutustua toisiinsa.”

Deittisirkuksen Anna Uusiheimala on innoissaan raveista sinkkutapahtuman ympäristönä. ”Sijainti ihan kauppakeskus Sellon vieressä on keskeinen ja tapahtuma järjestetään päiväsaikaan. Uskon että tämä tuo uutta väkeä paitsi raveihin myös Love-baariin. Yleensähän toimimme yömyöhällä”, Uusiheimala pohtii. ”Haluamme olla mukana tuomassa Vermoon uutta modernia säpinää”.