Perjantailehti kertoo tärpit hevoskuljetuskaluston huoltoon, Kari Lähdekorpi avaa Sobel Conwayn taustoja ja ratsastuksessa tutustumme Robert Whitakeriin.

Hevosurheilun loppuviikon numero sisältää runsaasti luettavaa. Ajoneuvoteemassa asiantuntijat kertovat, mitä trailerikaupoilla kannattaa ottaa huomioon ja miten koppia tulee huoltaa.

Salolainen Joni Nikkanen puolestaan painottaa, että vähäinen kuorma-auton käyttö voi olla ongelma. Nikkanen on kouluratsastaja ja erikoistunut hevosautojen korjaamiseen.

Ravien studiolähetyksistä nykyään parhaiten tunnettu Kari Lähdekorpi kertoo kesästä lähtien suomalaisia ravijännäreitä säväyttäneen Sobel Conwayn hankinnasta. Hänen luottovalmentajansa Harri Koivunen selvittää, miten arki Ruotsista tuodun ruunan kanssa sujuu ja Olli Koivunen avaa, miltä meno maistuu rattaille hevosella, jolla hän on ajanut ylivoimaisesti lujimpaa.

Lehti esittelee myös Roosa Lindholmin Ai.Ka. Awan, ennätyksiä toisensa perään rikkovan ponin.

Kiuruveden orinäyttelyssä jalostukseen hyväksyttyjen oriiden tulokset kuvineen löytyvät myös perjantain lehdestä.

Mukana myös vinkit Porin suurkilpailuiden täyteiseen lauantaipäivään. Tipsivihkoihin riittää merkittävää lehden takaosasta aina ensi keskiviikkoon asti.

Ratsastuksessa tutustumme brittiratsastaja Robert Whitakeriin, jolta onnistui Horse Show’ssa kaikki. Whitaker tietää, miltä tuntuu olla elävän legendan poika.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digituotteena.

Hevosurheilun 95-vuotisjuhlavuoden ja 7 oikein -lehden 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi digilehti sisältyy tilauksiin. Kaikki tilaajat saavat sen kaupan päälle. Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa ja lukemaan pääsee kätevästi lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.