Alessandro Gocciadoron tallin 5-vuotiaat Vitruvio, Vivid Wise As ja Volnik du Kras kilpailivat Milanon klassisessa syyskisassa Gran Premio delle Nazionissa sunnuntaina.
Gocciadoron italialaisravurit oli ilmoitettu Vermon ensi lauantain EM-lähtöön, mutta ne eivät pääse Vermoon epävarmojen lentopaikkojen vuoksi.

”Gocciadoron hevosten pääsy ranskalaisten lentokuljetukseen ei ollut varmaa, ja tämä ratkaisi. Hän ilmoitti hevosiaan viikonlopuksi Milanoon, ja Vermo jää väliin”, Vermon kilpailupäällikkö Miika Lähdeniemi kertoi hevosten poisjäännistä ensimmäisenä uutisoineelle MT Ravinetille.

Italialaisten 5- ja 3-vuotistähtien lentokuljetuksien epäselvyydet aiheuttavat suuren kolauksen EM-ravien urheilullisuudelle. Syntipukkia tapaukseen on syytä hakea EM-ravien järjestelyistä vastaavien keskusjärjestöjen, niin Euroopan UET:n kuin myös kansallisten keskusjärjestöjen työstä.

Ikäluokan ehdottomaan parhaimmistoon kuuluvat italialaisässät, Norjan kesän kaksi suurinta kilpailua voittanut Vitruvio ja elokuussa Nizzassa 8,6a-voittotuloksella häikäissyt Vivid Wise As juoksivat ikään kuin lohdutukseksi sunnuntaina 55 000 ja 33 000 euron kakkos- ja kolmospalkinnot Milanossa.

Milanon kilpailun 115 000 euron ykköspalkinnon voitti 6-vuotias norjalaisravuri Cokstile (Quite Easy – Joy Stile, Coktail Jet). Ori on elokuusta lähtien kilpaillut Italiassa sijoituksin 4-2-8-1-2-1 Scuderia Santesen nimissä ja Gennaro Casillon valmennuksessa. Napolin keväisen Lotterian voittanut Bel Avis oli neljäs.

Katso video Gran Premio delle Nazionista IppicaBizin Youtube-sivulta tästä linkistä.

 

Milano 6.10.2019 GRAN PREMIO DELLE NAZIONI - gr.1 E 275.000 - mt 2250 m

1° 2 COKSTILE-N- A.Di Nardo 11,2a
2° 4 VITRUVIO A.Gocciadoro 11,5a
3° 8 VIVID WISE AS V.P.Dell’Annunziata 11,7a
4° 1 BEL AVIS A.Guzzinati 11,8a
5° 10 URAGANO TREBI’ R.Vecchione 12,3a