Seinäjoki Raceen julkaistiin torstai-iltana seitsemäs kutsu. Sen sai Johan Untersteinerin valmentama ruotsalaistamma Dear Friend.

Dear Friend on ravannut kolme noin 1oo ooo euron kautta putkeen ja kuuluu Ruotsin ehdottomaan tammaeliittiin. Tämän kauden se aloitti kakkossijalla Prix d’Amerique -päivän Prix Helen Johanssonissa, ja sen jälkeen se on voittanut kahdesti Ruotsissa – viimeksi Stoelitenin finaalin Solvallan viime 75-finaaleissa.

“Olemme iloisia, että se näyttää nousukuntoa ja Johan haluaa tulla takaisin meille. Tamma oli tapetilla viime vuonnakin hyvän ranskalaistalven jälkeen, mutta sitten tuli koronatauko eikä Seinäjoki Racea voitu ajaa”, kilpailun promoottori Mikael Mattfolk kertoo.

Johan Untersteiner vieraili Seinäjoella vuosina 2018-19 Pastore Bobilla ollen ensin kolmas ja sitten toinen. Nyt hänelle osui Seinäjoki Race -päivälle ajokielto, mutta hän pystyy ajamaan poikkeusluvalla.

17. huhtikuuta ajettavan Seinäjoki Racen lähtörata-arvonta näytetään suorana Seinäjoen ravikeskuksen Facebook-sivuilla ensi maanantaina kello 10.

Kutsutut hevoset

Le Gros Bill, Suomi
Selmer I.H. Ruotsi
Grainfield Aiden, Suomi
Peanuts, Suomi
Vernissage Grif, Italia
Hotshot Luca, Suomi
Dear Friend, Ruotsi