Millaiset ovat tallin päivärutiinit Leppävirralla, missä Hevosurheilu tapasi Timo Hulkkosen tiimeineen?

Perjantailehti kertoo Timo Hulkkosen matkasta hevoskasvattajaksi ja yhdeksi menestyneimmistä harrastevalmentajista. Hulkkonen on panostanut arjen toimivuuteen, jotta tallityöntekijöiden työ soljuisi mutkattomasti. Lehti seurasi Hulkkosen tallin päivää aamusta iltaan.

Timo Hulkkoselle tuli vuonna 2004 mahdollisuus ostaa paikka, jossa saisi itse pitää hevosia. Hän on valinnut kokonaisvaltaisen tien sen sijaan, että pitäisi hevosia vieraalla valmennuksessa jossain muualla.

”Silloin tällöin olen jonkun hevosen ostanut, mutta suurimman osan olen kasvattanut itse. Haluan nähdä hevosen kasvun ja kehittymisen alusta asti, minusta se on todella antoisaa hommaa”, Hulkkonen sanoo.

Lue koko artikkeli perjantainumerosta, jossa Prix d’Amériquen Readly Expressillä viime viikonloppuna voittanut Timo Nurmos kertoo näkemyksistään jalostuksesta.

Varustesarjassa vuoron saavat kärryt, ajankohtaisuutisissa puidaan muun muassa Jokimaalle suunnitteilla olevaa biokaasulaitosta ja mitä se tarkoittaisi alueen talleille.

Ratsastusliitteessä kerrotaan, että on monta tietä oppia ratsastamaan ja menestyä. Mikä malli toimi parhaiten Susanna ja Daniela Thermanille, Husön supersiskoille?

Tutustu Hevosurheilun maailmaan.