Kultaloimen murskavoittaja ja sunnuntain Finlandia-ajoon ysiradalta aloittava Grainfield Aiden kutsuu lumovoimallaan lukijoita Hevosurheilun toukokuun numeroiden pariin.

Ruunansa kanssa tässä ja nyt elävä pirkkalalainen Hannu Korpi osallistuu raviurheilumme merkittävimpiin lyhyen matkan kilpailuihin kuuluvaan suurlähtöön sunnuntaina klo 18.16. Kotipihassa Grainfield Aiden seisoo kuitenkin vankkana kuin puujumala, kun Korpi riisuu siltä kärryt pois.

Kiinni ruunaa ei ole tarvinnut mitenkään laittaa. Hevonen pökkii kohtalaisen kookkaalla päällään valmentajaansa. Kotona tämä ystävällinen ele on vaaraton, mutta kuten tunnettua, hevosenleikki voi tuntua ihmisestä melko rajultakin.

“Raveissa se aistii tunnelman ja kilpailuvietti syttyy. Silloin se saattaa nypätä olkapäästä kiinni ihan, että tuntuu. Joskus olen saanut fritsun, kun en ole pitänyt varaani”, Korpi sanoo.

Tästä huolimatta Grainfield Aidenin ja Hannu Korven välillä voi aistia ystävyyttä, yhteistyötä ja avunantoa – joka ei perustu artikloihin, kuten eräs vastaava sopimus, jonka Suomi aikoinaan teki suuren ja mahtavan kanssa – vaan aitoon tunteeseen.

Keskiviikkolehti kertoo Kuukauden hevosen Grainfield Aidenin koko tarinan. Katso myös video.

Lehdessä viestimme lisäksi Finlandia-ajon viimevuotisen voittajan Zarenne Fasin ja ulkoradalle arvotun salaman Click Baitin kuulumiset. Entä millä mielin norjalaisvieras Hickothepooh saapuu Vermoon?

Mitä lähestyvästä ravikesästä ajattelee Powerpark-pomo Pekka Lillbacka? Miltä raviurheilu näyttää tällä hetkellä Kanadasta käsin katsottuna? Entä mikä on 7-vuotiaan Veikko Kanasen unelma-ammatti? Näihin kysymyksiin vastaa keskiviikon Hevosurheilu.

Tällä viikolla Hevosurheilu ilmestyy keskiviikkona 5.5. ja perjantaina 7.5. Ensi viikon keskiviikkona 12.5. on vuorossa kaksoisnumero helatorstaista johtuen.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digiversiona.

Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa. Kätevästi digilehteä lukemaan pääsee lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta. Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.

Tilaa lehti täältä.