Seinäjoki-Racen voittoon lipunut Twister Bi nähdään uudestaan Suomessa heti ensi viikolla, sillä ori sai lähdön jälkeen kutsun Vermossa 7. toukokuuta ajettavaan Finlandia-ajoon. Samalla napsahti kutsu myös Kouvolan Kymi Grand Prix’hin. 

“Vaikuttaa, että Twister Bistä tulee lähiaikoina merkittävä tekijä suomalaisessa raviurheilussa”, voittajan valmentaja Jerry Riordan sanoi lähdön jälkeen.

”Sillä on aina ollut mahtavat vauhtivarat. Kysymys on ollut, miten saadaan palapeli koottua toimivaksi. Nyt se on rauhallisempi kuin koskaan. Aivot toimivat kuten pitää. Se merkitsee kahta sekuntia parempaa tulosta.”

Hevosurheilun tämän viikon keskiviikkonumerossa palataan vielä kerran Suomen kansainvälisen kilpailukauden avanneen lähdön tunnelmiin. Italialaisoritta ajoi Seinäjoki-Racessa Christoffer Eriksson, ja sen hoitaja on suomalainen Heli Tarrimaa, joka myös kertoo Twister Bin taustoista Hevosurheilun kilpailuraportissa.

Entä mitä sanoivat Seinäjoki-Racen jälkeen lähdön parhaan suomalaishevosen Elian Webin, viimeisessä kaarteessa jo varmalta näyttäneen kakkossijansa laukanneen Workout Wonderin ja viimeisen rahasijan napanneen Midnight Hourin taustajoukot?

Lähikuvassa Turun Hippos ry:n toimitusjohtajan tehtävistä maaliskuun lopussa irtisanoutunut Ilmari Halinen kertoo, millaiset työkuviot pitävät hänet kiireisenä tulevaisuudessa. Halinen avaa artikkelissa myös sitä, millainen ponnistus Turun kuninkuusravien järjestäminen oikein olikaan.

Takasivun Missä hän on nyt? -juttusarjassa kerrotaan, mitä tekee nykyisin Nina Sankari, joka muistetaan erityisesti huipputammasta Ducata.


Hevosurheilun pääset tilaamaan täältä. Voit myös ostaa kätevän näköislehden.

Hevosurheilu kertoo taustat ja tarinat.