Daniel Redénin Propulsion kiri Hugo Åbergs -kisan voittoon. Örjan Kihlströmin ajama Muscle Hillin poika juoksi voittoajan 08,1a/1609 metriä, joka on uusi Euroopan ennätys.

Propulsion ei pystynyt sisäradalta pitämään johtopaikkaa. Mutta on vain yksi Örjan Kihlström. Lähtökiihdytyksen jälkeen Propulsion löytyi toisesta parista ulkoa. Twister Bi veti kierroksen 08,1-aikaan. Propulsion nousi rinnalle loppukaarteessa ja puristi ohi. Ringostarr Treb yritti vielä haastaa, mutta Propulsion painui alta pois. Ykköspalkinto oli miljoona kruunua. Propulsion voitti kisan myös viime vuonna.

Jarno Kauhasen Workout Wonder juoksi sisäradan jonossa viidentenä. Tommi Kylliäinen haki kiritilaa loppusuoran alussa. Kun tilaa tuli, Workout Wonder eteni kuudenneksi.

Kuusaan Virman kasvattama ja Harju Trotin omistama Juliet Ale otti toisen peräkkäisen voiton tammalähdössä. Christoffer Eriksson ajoi Petri Puron valmennettavan johtopaikalle. Juliet Ale jätti muut kauaksi taakseen ja vei 80 000 kruunun ykkösen ajalla 12,2a/1609 metriä.

Päivitys: Ruotsin tuloksissa korjattu aika 08,1a