Tuomas Korvenojan ajama ja valmentama Lewis Ale kärsi uransa ensimmäisen tappion Bergsåkerin perjantain V75-kierroksen kolmivuotislähdössä. Robert Berghin hirmusukuinen Alfred Zonett (Muscle Hill – Hilda Zonett) vei voiton. Lewis Ale oli viides.

Bergh ajoi Alfred Zonettin johtopaikalle. Viidennen kilpailunsa juossut ori veti tasaisen reipasta ja vei 100 000 kruunun ykkösen hyvällä tuloksella 13,9a/2640 metriä. Voittajan emä Hilda Zonett, 10,5a ja 15,4 miljoonaa kruunua, voitti Kriteriumin, Derbyn ja Prix de Francen. “Alfredin takapuoli on kuin Hildalla”, Bergh naureskeli.

Lewis Alella oli takarivin lähtöpaikka, ja Korvenoja tarkkaili tilannetta viidennessä parissa ulkona. Juoksusta tuli levoton, kun johtavan rinnalle singahteli pullaavia hevosia. Lewis Ale aloitti etenemisen 1100 metriä ennen maalia. Se eteni kärkihevosten tuntumaan, muttei pystynyt lopussa uhkaamaan totokolmikkoa. Lewis Alen tulos oli kelpo 3-vuotiaalle 14,7a/2640 metriä.

Onkel Investin Mrs Lindy loisti tammalähdössä. Ulf Ohlssonin ajama ja Reijo Liljendahlin valmentama Cantab Hallin 4-vuotias tytär kiri vakuuttavaan voittoon ajalla 12,3a/1640 metriä. Ykköspalkinto oli 100 000 kruunua. “Mrs Lindy on hyvä hevonen, joka kehittyy koko ajan. Sanoin jo ennakkohaastattelussa, että tamma on parempi selkäreissulla. Ja niin se oli”, Liljendahl sanoi.