Pasi Tikkalan ja Pekka Korven valmennustallit juhlivat keskiviikkona Solvallassa. Saksassa syntyneet April Love ja Bohemianrhapsody olivat voittohevoset.

Tikkalan valmentama ja Alatorin Inkkareiden omistama April Love oli paras tammojen maililla, joka päätti V86-kierroksen. Kaj Widell odotteli tamman kanssa toisessa parissa ulkona. Maalisuoralla Muscles Yankeen tytär pinkaisi helposti 80 000 kruunun voittoon ajalla 13,2a/1640 metriä. Kaikki näytti helpolta, ja Widell ajoi loistavasti.

Pekka Korven Bohemianrhapsody palasi Örebron kolmossijan jälkeen voittajaksi Solvallan Montébästen-lähdössä ajalla 15,1a/2140 metriä. Kärkipaikka vaihtui matkalla tiuhaan. Emilia Leon ohjastama Bohemianrhapsody ravasi suuren osan matkasta toisen parin kohdalla. Loppukaarteessa näytti, että ruunan askel alkaa painaa, mutta suoralle tultaessa Angus Hallin poika sai jälleen puhtia ja paineli ykköseksi. Kauden yhdeksäs voitto oli 40 000 kruunun arvoinen. Bohemianrhapsody on juossut tänä vuonna lähes 400 000 kruunua.