Janne Korven ajama Arctic Carl kiri näyttävästi yllätysvoittoon Eskilstunan V64-kierroksella. Star-Racing Oy on kasvattaja ja omistaja.

Arctic Carl lähti hyvin juoksuradalta, Janne Korpi sai paikan kolmannesta ulkoa. Suosikki Fille Am veti toisen radan jonoa. Se ei pystynyt vastaamaan Arctic Carlin vahvaan loppuvetoon. Korpi sai lasketella loppumetrit leppoisasti, 30 000 kruunun voitto tuli varmasti ajalla 16,6/2140m.Ykkönen oli Arctic Carlin tämän vuoden ensimmäinen. Korven toinen hevonen Jonathan Boko kesti 3-vuotislähdössä johtavan rinnalta neljänneksi.

Katja Melkolla oli kaksi hevosta startissa. Emotion Man otti kakkossijan amatöörilähdössä Daniel Johansson Wiljen ajamana. Jorma Kontion ohjastama Herrera Boko nappasi vitossijan volttilähdössä takamatkalta.

Robert Bergh teki harvinaisen tempun Åbyn lounasraveissa. Hän voitti V4-pelin kaikki neljä lähtöä omilla valmennettavillaan. Mellby Granat, Vision d’Inverne, Ivory di Quattro ja Zeus Dipa oli Berghin voittonelikko. Hevoset olivat lähtöjensä suosikkeja, ja jokaisen voittajakerroin oli alle 2. Berghin V4-peli palautti 3,30 euroa.

Bergh on voittanut kerran aikaisemmin kaikki V4-lähdöt. Se tapahtui Bergsåkerissa toukokuussa vuonna 2006. Silloin kaikki hevoset eivät olleet hänen valmennuksessaan.