Nelivuotiaan supertamma Ariana G:n avauskilpailu oli lauantai-illan 50 000 dollarin Graduate Series -lähtö Meadowlandsissa. Ariana G (Muscle Hill) näytti olevansa valmis uuteen huippukauteen. Se ravasi kepeästi keulaan ja voitti vajaalla hevosenmitalla.

Yannick Gingras vakuutti, että tamma tuntui hyvin latautuneelta, mutta silti ensimmäinen startti jännittää aina”, huokaili valmentaja Jimmy Takter voiton jälkeen.

Toinen maalissa oli Jody Jamiesonin ajama Dunbar Hall (Deweycheatumnhowe) 09,9  ja kolmas oli Åke Svanstedtin Yes Mickey (Muscle Hill) ajalla 10,0. Ariana G on voittanut 27 startissa 22 kertaa, sen voittosumma on 1,89 miljoonaa dollaria. Ikäluokan parhaan palkinnon, Dan Patch Awardin on 2-, 3- ja 4-vuotiaana saanut vain kaksi tammaa, Peace Corps ja CR Kay Suzie. Ariana G:llä on loistomahdollisuus olla kolmas tässä hienojen kilpatammojen kerhossa.

Toisen 4-vuotiaiden Graduate Seriesin voitti kanadalaisvieras Achille Duharas (Andover Hall) ohjissa Jody Jamieson. International Moni (Love You) oli loppusuoran alussa voittajan näköinen, mutta sitkeän kamppailun jälkeen Achille Duharas työnsi turpansa ensimmäisenä maaliviivalle. Voittoaika oli 09,9. Yannick Gingrasin ajama International Moni sai saman ajan.