Syksyn jännittävimpiä lukemistoja ovat suurten ravimaiden huutokauppaluettelot, joissa esitellään myyntivarsat. Kaikkein kuuluisin on Harrisburgin huutokaupan The Black Book, jonka ykkös- ja kakkososassa esitellään tänä vuonna 881 yksivuotiasta.

Ranskalaisen Arqana Trotin ravureiden huutokaupat alkavat jo keskiviikkona 4.9. kolmipäiväisellä 1-vuotiaiden huutokaupalla Deauvillessä. Keskiviikon  varsat myydään illalla alkaen klo 17 paikallista aikaa. Kehään astelevat ensimmäiset 148 I-ikäluokan varsaa. Torstaina myydään numerot 149 – 383 alkaen klo 12 ja perjantaina iltapäivällä klo 13.30 lähtien numerot 384 – 518.

Amerikan suurimmat huutokaupat ovat Tattersallsin Lexington Selected Yearling Sale 1. – 5. lokakuuta ja The Standardbred Horse Sales Companyn Harrisburgin huutokauppa 4. – 8. marraskuuta. Huutokauppa on pidetty Harrisburgissa vuodesta 1939.

Lexingtonin luettelossa huomio kiintyi isäoriluetteloon. Muscle Hillin jälkeläisiä on tarjolla huimat 30 orivarsaa ja tammavarsoja 28. Ready Cashista on yksi varsa ja Love Yousta kolme.

Arqana Trotin nettisivuille tästä.

Lexingtonin luetteloon tästä.

Harrisburgin sivustolle tästä.