Halmstadin Kultadivisioonassa saatiin jättiyllätys. Mikko Ahon ikinuori Art On Line kiri tuulispäänä voittoon Carl Johan Jepsonin ajamana. V75-pelissä ruunaa oli pelattu alle 1 prosenttia.

Suursuosikki Day Or Night In singahti keulaan. Jepson luovi Art On Linen kolmanneksi sisäradan jonoon. Day Or Night In ei edennyt odotetusti, mutta Art On Line eteni. Se kiri kuin nuoruusvuosina ja meni lopulta helppoon voittoon ajalla 12,6a/2140 metriä. ”Odotukset olivat maltilliset, ja ajoin sisäradalle. Lopussa ei tarvinnut edes käskeä”, Jepson iloitsi. ”Uskoimme saavamme viimeisen rahasijan. Olen vasta palannut Ranskasta, ja kunnia hevosen kunnosta kuuluu Mikolle”, Iina Aho kertoi. Art On Line on loistava ravuri, sen voittosumma on jo lähes 4 miljoonaa kruunua.
Veijo Heiskasen osaomistama ja valmentama Te Quiero Grif kiri voittoon Pronssidivisioonassa. Peter Ingves löysi johtavan takaa kiritilaa vasta maalisuoran puolenvälin jälkeen. Te Quiero Grif vaihtoi rytmiä napakasti ja lennähti ykköseksi.
Mika Vihelän Martin de Bos nousi huonolta lähtöpaikalta kakkoseksi Klass II –sarjassa. Peter Ingves ajoi Petri Puron valmennettavaa, jonka ennätys kirjoitetaan nyt 12,0a/1640 metriä. Adiago Trot oli kolme kymmenystä nopeampi.
Stosprintern-finaalissa suosikki juhli. Björn Goop ajoi Vamp Kronoksen keulaan jo avauspuolikkaalla. Jerry Riordanin Vamp Kronos hallitsi ja vei 697 081 kruunua ajalla 11,7a/1640 metriä. Rose Mary kiri kakkoseksi.
Timo Nurmoksen Globalsatisfaction kukisti Handsome Bradin Hopeadivisioonassa. Ulf Ohlssonin ajama Kadabran poika juoksi hienon voittoajan 10,5a/1640 metriä.

Ennen ravien yhdeksättä lähtöä tuli puolen tunnin tauko. Palohälytys ajoi Hästsportens Husin työntekijät pois rakennuksesta. Kun tilanne ratkesi, raveja päästiin jatkamaan. Mikä laukaisi palohälyttimet, on vielä epäselvää.

Juttua täydennetty, viimeinen kappale, klo 21.22