Caesar’s Dream toi Nicklas Westerholmille perjantain toisen voiton sekä valmentajana että ohjastajana. Åsa Möttönen Oravaisista on nelivuotiaan ruunan kasvattaja. Voittoaika oli 15,0/3160 metriä.

Suosikki kolmella kilometrillä oli Ari-Pekka Pakkasen valmentama ja Olli Koivusen ajama Ypäjä Louvre (Love You). Se pääsi johtoon ensimmäisellä takasuoralla ja sai vetää tasaista 16-kyytiä, mutta ei pystynyt loppusuoralla vastaamaan parijonosta kiriin nousseille. Niistä reippaimmin etenivät 20 metrin takamatkalta lähtenyt Caesar’s Dream (Dream Vacation) ja ranskalaisruuna Crack Atout (Niky), jolla takamatkaa oli 40 metriä. Jevgeni Ivanovilta startannut Venäjällä syntynyt Grammofon (Make It Happen) oli sisäratajuoksun päätteksi kolmas.

Pakkasen toinen suojatti, Mika Forssin ohjastama Staro Miami (S.J.’s Caviar) starttasi tammojen huutokauppalähdössä. Sille tuli lähdön uusinta ja varusterikko. Hyväksytyssä startissa Staro Miami oli 10,9-avauksessa johtaneen Sefinan (From Above) rinnalla ja eteni 500 metrin jälkeen johtoon. Keulaan oli kova tunku ja viimeisellä kierroksella sen paikaksi vaihtui kolmas sisäpari. Roger Walmannin Aleppo Pine (Maharajah) tuli loppua vauhdikkaimmin ja voitti 200 000 kruunua ajalla 13,9a/2140m.

Olli Koivusen Merit (Quaker Jet) oli arvottu takariviin laukkojen sävyttämässä tammalähdössä, jossa vauhti pysyi reippaana koko matkan. Peter Ingvesin ajama suosikki saksalainen Lesperanza (Ready Cash) laukkasi hylkäykseen heti lähdössä. Jorma Kontio ajoi alkumatkasta keulaan Nurmoksen Hankypanky Francesin (Love You) ja Liljendahlin Barbara L. Hanover (Explosive Matter) tuli sen rinnalle, josta kesti hienosti toiseksi. Johan Untersteiner kiritti Dear Friendin (Orlando Vici) ulkoratoja voittoon ajalla 12,1a/2140m. Barbara L. Hanover jäi kaksi kymmenystä. Merit teki minkä voi ja sijoittui kuudenneksi ajalla 13,3a.

Kontio-Nurmoksen Bella Unica (Muscle Hill) matkasi 4-vuotiaiden tammojen kisassa toisessa ulkona ja oli viides maalissa ajalla 14,8a/2140m. Claes Sjöströmin ajama Kyrkebys Bojan (Broad Bahn) kehitti hirmuspurtin  ja yllätti kärkiparin Dejaraze (Dejambro) ja Re Love (Love You). Voittoaika oli 14,2a.