Bodenissa mentiin GS75-kierroksella suomalaiskomennossa. Kierroksen suursuosikki Asterisque eteni voittoon, muttei Mauri Jaaran ajamana. Jaara joutui jättämään ajotehtävät muille.

”Kylkiluu murtui maanantaina, mutta olen sinnitellyt menemään ja ajoin tänäänkin alkulähdöissä. Sitten alkoi koskea rinnasta, ja ajotehtävät oli lopetettava. Nyt olen sairaalassa ja tutkimuksissa”, Jaara kertoi.

Ville Pohjola hyppäsi Asterisquen kärryillä 10 minuuttia ennen lähtöä. Hän ajoi määrätietoisesti eteenpäin ja keulaan. Voitto tuli varmasti. ”Tosi hieno hevonen. Pyysin vauhtia lisää loppusuoran alussa, ja hevonen vastasi heti pyyntöihin. Hieno tyyli mennä”, Pohjola kehui.

Iltapäivä alkoi Iida Lanton valmennettavien juhlilla. Petteri Joen ajama Sagredo Hanover vyöryi ykköslähdön parhaaksi. Mika Jauholan ohjastama Nehemiah oli johtopaikalta kakkoslähdön voittaja ja toi Lantolle toisen ykkösen.

Jukka-Pekka Kauhasen Express Junior teki väkivahvan esityksen ja otti jo kauden toisen ykkössijan. Pacino Brave ja Peppe Roc täydensivät suomalaistroikan. Jaakko Alamäen valmennuksessa kolmannen kerran kilpaillut Bottnas Easy Cash kiri voittoon GS75-pelin päätöskohteessa. Surprise Leader ja B.W.L.Ruthless täydensivät suomalaismenestyksen.