Atupem voitti lauantaina Seinäjoki Racen, ja kutsuja kansainvälisiin suurkilpailuihin alkoi tulla. Valmentaja-omistaja Antero Tupamäki vastasi Åbyn kutsuun kyllä, ja Atupem kilpailee Olympiatravet-finaalissa parin viikon kuluttua. Se kohtaa siellä muun muassa Propulsionin.

Åbyn urheilujohtaja Jon W.Pedersen vahvisti maanantaina Hevosurheilulle, että Tupamäki on vastannut kutsuun myöntävästi. Samalla hän kertoi, että Muscle Hustle on myös saanut kutsun ja on tulossa. Muscle Hustle sijoittui kakkoseksi Umåkerissa ja tarjosi Propulsionille hyvän vastuksen.

“Päätös oli helppo. Kyllä Olympiaraveihin lähdetään, kuten olympialaisiin, vaikkei tavoitella kuin pistesijaa. Lähtö on totta kai kova, ja lähdetään haastajina matkaan”, Tupamäki kertoi.

“Atupem on ollut hyvä matkustaja. Se syö ja juo reissussa. Kun tämä reissu on tehty, muut kevään kisat jätetään väliin, myös Finlandia-ajo. Santtu jatkaa kuskina, hän vahvisti lähtevänsä. Ja myös jatketaan samoilla Customin uuden mallin kärryillä, joilla ajoimme Seinäjoella. Ojanperän Antilla on kärryt testattavana. Ne taitavat olla ainoat Suomessa”, Tupamäki jatkoi.

Ravinetti kirjoitti aiheesta Suomessa ensimmäisenä. Muscle Hustle päivitetty klo13.15.

Olympiatravet – lauantaina 27.4. – 1. palkinto. 1,5 miljoonaa kruunua

Milligan’s School – (Stefan Melander)

Propulsion – (Daniel Redén)

Bahia Quesnot – (Junior Guelpa)

Day Or Night In – (Johan Untersteiner)

Cyber Lane – (Johan Untersteiner)

Cokstile – (Jan Kristian Waaler)

Atupem – (Antero Tupamäki)

Muscle Hustle – (Robert Bergh)