Ruuna Aubrion du Gers jatkoi siitä, mihin viime vuonna lokakuun puolivälissä lopetti. Se porskutti reilun eron kilpakumppaneihin kuraisella Caenin radalla perjantaina iltapäivällä. Voittotulos oli sateessa 12,9a/2200 metriä. Omistaja-valmentaja Jean-Michel Bazire ajoi.

Joël Hallaisin valmentama Ultimate du Rib kiri rintamasta toiseksi ajalla 13,1a, puolimatkasta keulassa taivaltanut Allaire – Lebourgeoisin Bugsy Malone piti kolmanneksi samalla ajalla. Björn Goopin ajama 10-vuotias Amerique-voittaja Up And Quick matkasi sisäpareissa ja oli muiden keskellä viides ajalla 13,3a. Caenissa juostaan myötäpäivään, eli ravikielellä väärään suuntaan. Aubrion du Gersin voittosumma karttui Prix de Cauvicourtissa 18 000 eurolla.

Aubrion du Gersille voitto oli seitsemäs peräkkäinen. Edellinen tappio on Oslo Grand Prixin kolmonen Jos Verbeeckin kuskaamana. Voiton vei Twister Bi, ja kakkonen oli norjalaisten ylpeys Lionel. Voitto oli Aubrion du Gersin 30. ja tuli uran 53. startissa. 8-vuotiaan ruunan ansiot ovat 1,47 miljoonaa euroa.