Ensi keskiviikkona ajetaan Prix des Ducs de Normandie Caenin radalla. “Normandian herttuoiden kisassa” kohtaavat kolmatta kertaa ruunien ruhtinas, Jean-Michel Baziren Aubrion du Gers ja  Guaraton tallin kuningaskotka Bold Eagle.

Bold Eagle voitti Eric Raffinin ajamana ensimmäisen kohtaamisen Prix des Sables-d’Olonnessa heinäkuussa 2016. Se jätti muita parikymmentä metriä ja teki ajan 11,3/2800m. Alussa haparoinut Aubrion du Gers pysyi koko matkan jonon viimeisenä. Bold Eagle oli voittanut ensimmäisen Prix dAmeriquensa tammikuussa ja matkasi kohti seuraavaa.

Syyskuussa 2017 ajettiin European Trotting Masters -finaali Vincennesissä. Siinä JMB:n  Aubrion du Gers niisti kymmenyksellä Bold Eaglen, jota ohjasti Franck Nivard. Voittoaika oli 11,6/2700m.

Nyt taistelukenttänä on Caenin ultrapitkä 1 957 metrin ravirata, jossa juostaan myötäpäivään. Matka on 2 450 metriä. Bold Eaglen kuskina on Björn Goop, jos vain kolmas kerta huipentuu kilpailusuoritukseen. Bold Eagle on ollut ilmoitettu Goopille kahdesti, mutta jäänyt pois molemmista lähdöistä.

Startti tapahtuu klo 16.45 paikallista aikaa (17.45 Suomen aikaa) keskiviikkona iltapäivällä.

Lähtölista tästä linkistä.