Trav og Galopp Nytt -sivusto kertoi keskiviikkona aamupäivällä, että Jean Michel Baziren Aubrion du Gers ei kilpaile Oslo Grand Prixissä 10. kesäkuuta. Sen sijaan ruuna matkustaa Kymi Grand Prixiin, joka ajetaan lauantaina 16. kesäkuuta.

TGN oli haastatellut Jos Verbeeckiä, joka oli vieraillut Baziren luona. Verbeeck kertoi perustelleensa, miksi Aubrion du Gersin kannattaisi valita Kouvola Oslon sijaan. “Tällä kertaa hän päätti uskoa minua”, Verbeeck huomautti. Hän ajaa Aubrion du Gersiä.

Tanskalaisen Travservice -sivuston mukaan Paris Turfin toimittaja Fabrice Theil kertoi Baziren arvioineen, että Kymi Grand Prixissä vastus tulee olemaan Osloa helpompi. Ranskalaishevosista on Elitloppet-nelonen Dreammoko vahvistanut osallistumisensa Oslo GP -kisaan.

Johan Untersteiner on vastannut keskiviikkona “kyllä” Oslon kutsuun ja Copenhagen Cupin voittaja Cyber Lane jatkaa kautta Oslo Grand Prixissä. Derby-voittaja Cyber Lanella on 18 voittoa 21 startissa. Nyt voittoputken pituus on kahdeksan ykköstä.