Ranch Kellyllä ja Hannu Torvisella ei ollut helppo tehtävä Bordeauxissa, kun vastassa oli yhdeksän ranskalaiskuskia. Anne Luttisen silmäterä kiri kovaa ja oli maalissa neljäs. Suosikki Aubrion du Gersille tarjottiin loistojuoksu ja se vei voiton Grand Prix du Sud-Ouestissä ajalla 12,7a/2550 metriä.

Ranch Kellyllä oli sisärata. Se juoksi ensin toisena ja sitten neljäntenä sisäradan jonossa. Ranskalaiset pitivät tiukasti toisen radan kiinni, ja Hannu Torvinen joutui pakittamaan aivan porukan perälle, jotta kiritilaa löytyi.  Ranch Kelly kiersi vaikean, lähes kallistamattoman kaarteen ulkoratoja pitkin ja kiri urheasti neljänneksi ajalla 13,1a.

Maalipaalulla. Kolmas maalissa ei näy kuvassa, niin ulkorataa se kiri. Ranch Kelly (1) oli maalissa neljäs.

 

Torvinen ei näe, että ranskalaiset olisivat ajaneet mitenkään erityisesti juuri häntä vastaan. “Tuossa tilanteessa kaikki kuskit missä päin maailmaa hyvänsä olisivat toimineet samoin. Jokainen ajaa jokaista vastaan.  Kelly oli vaarallinen vastustaja ja se tiedettiin”, hän tuumaili.

Torvinen kehui tammaa. “Hienosti Kelly lähti ottamaan keulaa kiinni, kun päästiin lopulta pussista.”

Jean Michel Baziren Aubrion du Gers eteni maalisuoralla ykköseksi ohi David Thomainin ajaman Carat Williamsin. Aubrion du Gers otti uransa 40. voiton.

LeTrotin video täällä 

Tulokset 

Omistaja Pascal Bragato (vasemmalla) totesi Aubrionin olevan nykykunnossaan mahdoton vastustaja melkein kenelle vain. Moni on valmis luovuttamaan sille Euroopan ykkösravurin manttelin.