Norjan ikäluokkafinaalit ajettiin sunnuntaina Bjerkessä. Lennart Bäwerholmille päivä oli ikimuistoinen. Eld Rask voitti kylmäveristen Kriteriumin ja Tekno Eld Derbyn. Bäwerholm on hevosten kasvattaja ja omistaja.

Jan-Olov Persson on Bäwerholmin hevosten valmentaja. Ulf Ohlsson ajoi voitot. 21-vuotias Magnus Teien Gundersen teki historiaa. Hän ajoi Gretzky B.R:n Derbyvoittoon, ja on nuorin Derbyn voittanut ohjastaja. Eikä siinä vielä kaikki. Magnus ohjasti Hillary B.R:n ykköseksi Tammakriteriumissa. Isä Geir Vegard Gundersen varmisti Blueridge Sunilla kaksoisvoiton.
Tässä ikäluokkafinaalit lähtö lähdöltä:
Lämminveristen Tammakriteriumilla aloitettiin. Magnus Teien Gundersenin Hillary B.R. (Muscle Hill) oli suursuosikki. Se haki keulapaikan heti alkumatkalla ja voitti 375 000 kruunua ylivoimaisesti ajalla 14,1a/2100 metriä. Isä Geir Vegard Gundersen ajoi Blueridge Sunin (Revenue) toiseksi, näin tuli kaksoisvoitto tallille.
Kolmivuotiaiden kylmäveristen Tammakriterium oli seuraavana vuorossa. Öystein Tjomslandin ajama ja valmentama Brenne Blesa (Tekno Odin) singahti takasuoralla keulaan ja voitti ylivoimaisesti 250 000 kruunua ajalla 28,5a/2100 metriä. Eldoda varmisti Tekno Odinin jälkeläisten kaksoisvoiton.
Lämminveristen Tammaderby ajettiin kolmantena finaalina. Frode Hamre ohjasti Calinan avauspuolikkaan jälkeen johtopaikalle. Tallikaveri Normandie Royal (Orlando Vici) ahdisteli loppusuoralla, mutta Calina piti 500 000 kruunun voittoon ajalla 14,3a/2100 metriä.
Frode Hamre sai juhlia voittoa myös 4-vuotiaiden kylmäveristen Tammaderbyssä. Hamren ajama Karmland Anna (Bork Odin) pinnisti niukasti Stjärnblomsterin (B.W. Modde) ohi ja vei 375 000 kruunua ajalla 26,1a/2100 metriä.
Kolmivuotiaiden kylmäveristen Kriteriumissa Jan-Olov Perssonilla oli kolme hevosta ja Öystein Tjomslandilla viisi. Perssonin valmentama Eld Rask (Tekno Odin) ravasi huonosti lämmityksessä ja pruuveissa ja joutui rataeläinlääkärin syyniin. Starttilupa tuli. Ulf Ohlssonin ajama Eld Rask lähti porukan perältä kiriin ja meni 500 000 kruunun voittoon ajalla 25,6a/2100 metriä. Tjomslandin Rappstjernen (Bork Odin) haki johtopaikan hurjassa 19,9-vauhtisessa avauksessa, mutta kesti kakkoseksi.
Lämminveristen Kriteriumissa saatiin yllätysvoittaja, ja ykkönen meni Ruotsiin. Marcus Lindgrenin valmentama Stoletheshow (Dream Vacation) kiri vahvasti 750 000 kruunun voittoon ajalla 13,4a/2100 metriä Erlend Rennesvikin ajamana. Suosikki Catherine’s Chevy (Catherine’s Cavalli) laukkasi alussa, mutta pääsi etenemään johtohevosen rinnalle. Siitä se tsemppasi hienosti kakkoseksi.
Nelivuotiaiden kylmäveristen Derbyssä oli taisteluparina jälleen Persson – Tjomsland. Perssonin valmentama Tekno Eld (Tekno Odin) kiersi Ulf Ohlssonin ajamana johtoon. Tekno Eld meni varmaan voittoon ja sai 750 000 kruunua ajalla 26,3a/2600 metriä. Tjomslandin Philip Ess (Briskeby Philip) oli johtavan rinnalta hyvä kakkonen. Eld Rask ja Tekno Eld ovat täysveljekset. Lennart Bäwerholm on kasvattaja ja omistaja.
Iltapäivän ilotulitus päättyi lämminveristen Derbyyn. Magnus Teien Gundersen piti Gretzky B.R:llä (Quite Easy) sisäradalta johtopaikan. Meno pysyi hyvänä maaliin saakka, ja Gretzky B.R. voitti premiechansenin myötä kaksi miljoonaa kruunua ajalla 13,5a/2600 metriä. Zelov (Love You) kiri kakkoseksi. Spiderman T.G. (Credit Winner) seurasi johtavan takaa kolmanneksi ja täydensi Gundersenin tallin loistopäivää.