Prix de Belgiquessa oli suurta draamaa. Belina Josselyn tuli ykkösenä maaliin, mutta se hylättiin murtautumisen vuoksi. Jean Philippe Monclinin ajama ja Philippe Allairen valmentama Bird Parker peri voiton. Readly Express sijoittui viidenneksi.

Lähtöä uusittiin moneen otteeseen. Björn Goopin ajama Readly Express ei päässyt hyväksytyssä lähdössä sujuvasti matkaan ja jäi porukan perälle. Jean Michel Baziren Belina Josselyn painui lopulta keulapaikalle. Loppukaarteen alkupuolella Bazire yllättäen luopui vetotöistä, ja Bird Parker meni kärkeen. Maalisuoralla Bazire raivasi väkisin kiritilaa. Siinä hässäkässä Valko Jenilat oli mennä turvalleen ja laukkasi. Belina Josselyn tuli ykkösenä maaliin. Timo Nurmoksen Readly Express ohitti kirissä monta hevosta ja oli viides ajalla 13,4/2850 metriä.

Maaliintulon jälkeen odoteltiin tulojärjestystä pitkään. Lopulta tuomio tuli. Belina Josselyn hylättiin. Myös kakkoseksi sijoittuneen Bahia Quesnotin juoksua tutkittiin, mutta se hyväksyttiin. Carat Williams oli kolmas ja sai myös paikan Prix d’Ameriqueen. Bird Parker voitti Prix de Belgiquen myös viime vuonna.