Alexandre Abrivard ja Bilibili hallitsivat montén suurinta kilpailua Grand Prix de Cornulieria sunnuntaina Pariisissa. Yhdeksänvuotias ori Bilibili voitti myös viime vuonna, ja oli sitä ennen kaksi kertaa kolmas.

Laurent Claude Abrivardin valmentama montéspesialisti otti voittonsa rankalla juoksulla. Suurimman osan matkaa Bilibili (Niky) paineli keulan rinnalla kolmannella radalla.

Loppukaarteesta se kamppaili voitosta sisäkautta johtopaikan hankkineen 5-vuotiaan Feeling Cashin (Ready Cash) rinnalla, jonka se nitisti eleettömästi 10,5-vauhtisella maalisuoran vedolla. Voittoaika oli 12,1/2700m. Viime vuonna Bilibilin piti puristaa 11,2-voittotulos. Cornulierin ykkönen on muhkeat 292 500 euroa.

Adrien Lamyn ohjastama tamma Etoile de Bruyere (Kenor de Cosse) kiri ulkoa komeasti kakkoseksi ajalla 12,3. Feeling Cash hävisi sille kymmenyksen. Loput neljä rahasijaa menivät tammoille, joita 16 hevosen lähdössä oli kokonaista 10.

Bilibilillä on urallaan vain 44 starttia, joista voittoja 14. Euroja ori on kerännyt yli 1,8 miljoonaa. Viime vuonna se voitti tammikuussa Prix du Calvadosin ja Prix de Cornulierin, aloitti talven marraskuussa kärryt perässä Prix de Bretagnessa ja jatkoi Bourbonnaisissa joulukuussa. Siinä olivat vuoden 4 starttia.

Jonna Irrin Majestic Man juoksi toisen kerran Vincennesissä, ja ensimmäiset Ranskan eurot napsahtivat tilille. Björn Goop ajoi ensin keulaan, mutta lopullinen juoksupaikka oli neljäntenä sisäradalla. Eric Raffin karautti Fire Crackerin keulaan ja varmaan voittoon. 32 000 euroa tuli ajalla 12,0/2700m. Hurjassa seurassa kilpaillut Majestic Man seurasi kuudenneksi ja sai 1600 euroa hienolla tuloksella 13,4. Irrin suunnitelmissa on jatkaa kilpailemista helmikuussa, jolloin on kaksi sopivaa sarjaa.