Olli Koivunen ajoi kuin kuningas Boadicean voittoon 4-vuotiaiden tammojen lähdössä Solvallan perjantain lounasraveissa. Valjakko otti keulat 12-avauksessa, kiisi muiden edellä matkalla ja piti lopussa puolen mitan voittoon ajalla 14,0a/2140m.

Sujuvasti ruotsia puhuva Olli Koivunen kehui Boadicean vahvaa suoritusta. Hän sanoi, että lopussa oli kaikki ulkona, mutta tamma piti pintansa maaliin asti. Koivunen totesi, että tamma on vain yksinkertaisesti hyvä hevonen. Sillä on hyvä ja helppo tyyli juosta. Lisäksi se on rauhallinen ja kiltti ajettava miltä paikalta tahansa. Voitto oli kuudes peräkkäinen ja tili karttui 40 000 kruunulla.

Elitloppet-lounasravit avasi 3-vuotias italialaisori Zidane Grif huikealla soolojuoksulla. Alessandro Gocciadoro kaasutti johtoon 12-avauksessa ja pysyi yli 40 muiden edellä koko matkan. Huippusukuinen Ready CashVarenne yhdistelmän Zidane Grif meni kovan ajan 12,6a/2140 metriä. Ykkönen oli 70 000 kruunun arvoinen. Gocciadoro kertoi, että ori on hankalaluonteinen, mutta hänen lahjakkain kolmivuotiaansa. Tänään se pysyi hämmästyttävän rauhallisena.

Avauslähdössä Riina Rekilän valmentama Smoky Cloud jäi 3. sisältä rahasijojen ulkopuolelle Jorma Kontion ajamana. Trottexin huutokauppalähdössä sijoittui kolmanneksi International Haciendan ja Jouko Saarijärven kasvattama Baritone Artist (Orlando Vici) ajalla 13,5a/2140 metriä.  Ohjastuksesta vastasi valmentaja Markus B Svedberg. Se pääsi pussista viime hetkellä. Voittaja oli myös Orlando Vicin poika My Tambourine Man, jota ajoi ja valmentaa Nicklas Westerholm. Voittotulos 13,0a.