Sunnuntaina Vincennesissä ajettavaan Grand Prix du Bourbonnaisiin lähtee ennätyksellisen vähän, vain 12 hevosta. Isorahaisin on kuningaskotka Bold Eagle 4,3 miljoonan euron voittosummallaan.

Puolet kilpailijoista on ansainnut yli miljoona euroa. Bold Eaglen ikätoveri, 7-vuotias Bird Parker on yltänyt yli 2 miljoonan, tamma Belina Josselyn sekä oriit Voltigeur de Myrt, Valko Jenilat ja Traders ovat muut euromiljonäärit.

Kisan nuorin on 5-vuotias tamma Delia du Pommereux, jota ajaa Damien Bonne. Sen omistaa kasvattaja Noël Lolic, ja valmentaja on Sylvain Roger. Delia du Pommereux on ansainnut tänä vuonna yli 400 000 euroa.

Cash Gamble ja Uza Josselyn ovat ainoat “ulkomailla” syntyneet. 7-vuotias ruotsalainen Cash Gamble on kilpaillut Ranskassa 2016 alkaen. Uza Josselynin tanskalaisuus taas on rekisteröintikikkailua.

Valmentajista Sébastien Guaratolla ja Philippe Allairella on kummallakin kolme hevosta. Guaraton kolmikossa on Bold Eaglen lisäksi Carat Williams ja Valko Jenilat. Allairen kanuunat ovat Bird Parker, Traders ja Charly du Noyer.

Grand Prix du Bourbonnais starttaa sunnuntaina klo 16.05 Pariisin aikaa eli klo 17.05 Suomessa.