Ranskalainen Equidia julkaisi perjantai-iltana twitterissään Thomas Bernereaun haastattelun, jossa hän kertoi, että Bold Eagle jää pois lauantaina Pariisin Enghienissä ajettavasta Prix de l’Atlantiquesta.

Bold Eagle on voittanut Atlantiquen vuosina 2017 ja 2018. LeTrotin uutissivuilla osaomistaja Bernereau ilmoitti poisjäännin syyksi huonot veriarvot. Hän kertoi, että Bold Eagle on ollut hyvä harjoituksissa, mutta siltä otettiin verinäyte varmuuden vuoksi. Se paljasti, ettei ori ei ole vieläkään täysin toipunut virusinfektiosta, jonka takia se floppasi Gagnes-sur-Merissä maaliskuun alussa.

Tämä oli toinen kerta, kun Björn Goopin piti ajaa Bold Eaglea, mutta tämäkään yritys ei onnistunut. Prix de Bretagnesta 2017 ori joutui jäämään pois kaviopaiseen takia verryttelyn jälkeen. Goopilla on Enghienissä kolme muuta ohjastettavaa.

Groupe I -lähtö, 170 000 euron Prix del’Atlantique ajetaan lankalauantaina klo 17.25 Suomen aikaa. Mukana 2150 metrin autolähdössä on nyt 11 hevosta. Enghienin ravirata on 1 300 metrin pituinen.